Flesh and Bone
4.6 / 5 (919)

Urmărește online noul serial HBO Vinyl plus sute de ore din cele mai bune filme și seriale HBO online cu abonamentul tău.

HBO GO este disponibil la nivel național prin RCS&RDS, Telekom, UPC, Vodafone. E posibil ca HBO GO să fie inclus deja în abonamentul tău – chiar dacă nu l-ai folosit încă.

Verifică aici accesul la HBO GO prin operatorul tău.

Vinyl ne este oferit de Martin Scorsese, Mick Jagger şi Terence Winter: acţiunea noului serial dramatic HBO se petrece în New York în anii 1970. Prezentat din perspectiva preşedintelui unei case de producţie, Richie Finestra (Bobby Cannavale), serialul este o călătorie sălbatică prin industria plină de sex şi droguri a muzicii, la începutul erei punk, disco şi hip-hop. Richie luptă să-şi salveze compania şi sufletul fără să distrugă pe altcineva în drumul său.

Vinyl va fi disponibil online subtitrat pe HBO GO în 2016, aşa că pregătește-te!

Vinyl serial 2016

Urmărește trailer-ul Vinyl serial HBO în 2016

Judecând după entuziasmul generat şi numele implicate, Vinyl promite să fie unul dintre cele mai importante evenimente de divertisment din 2016. New York-ul anilor 1970 este adus la viaţă de regizorul Martin Scorsese, scenaristul Terrence Winter (Clanul Soprano, Imperiul din Atlantic City) şi producătorul executiv Mick Jagger. Lor li se alătură o distribuţie impresionantă condusă de Bobby Cannavale, Olivia Wilde şi Ray Romano.

HBO GO îți pune la dispoziţie cele mai apreciate şi premiate seriale, filme şi producții locale, gata să le urmărești când vrei tu. Cu peste 2.000 de ore de programe de calitate disponibile, divertismentul care ți se oferă nu are limite.

Bucură-te de acces nelimitat de pe smartphone, tabletă, PC, laptop sau smart TV, având posibilitatea de a urmări conținutul HBO GO de pe două dispozitive simultan.

În loc să dai download dintr-o sursă care nu este de încredere, poți urmări serialul online subtitrat pe HBO GO, deoarece HBO GO oferă streaming şi subtitrări în limba română de calitate.

Înregistrează-te

Pentru a avea acces la HBO GO prin operatorul tău.

ÎNREGISTREAZĂ-TE

Autentifică-te

Ai deja un cont HBO GO? Începe vizionarea acum.

AUTENTIFICĂ-TE

Descoperă

Ai acces gratuit imediat la conţinut HBO exclusiv.

Descoperă