Flesh and Bone
4.7 / 5 (1548)

Urmărește Umbre serial disponibil online plus sute de ore din cele mai bune filme și seriale HBO cu abonamentul tău.

HBO GO este disponibil la nivel național prin RCS&RDS, Telekom, UPC, Vodafone. E posibil ca HBO GO să fie inclus deja în abonamentul tău – chiar dacă nu l-ai folosit încă.

Verifică aici accesul la HBO GO prin operatorul tău.

Relu Oncescu pare să fie un şofer de taxi obişnuit – un familist cu soţie și doi copii. Însă Relu duce o viaţă dublă, fiind şi recuperator pentru Mafie. Nici familia lui Relu, nici Mafia nu ştiu de cealaltă viaţă a acestuia, iar bărbatul reuşeşte să ţină totul sub control. Asta până când un accident declanşează o răsturnare de situaţie violentă din care nu pare să existe scăpare.

Umbre este disponibil online și este o adaptare românească întunecată şi stilizată a serialului australian Small Time Gangster şi e al treilea serial original pe care HBO Europe l-a produs în întregime în România. Serialul format din opt părţi are o distribuţie impresionantă care îl include pe actorul român Şerban Pavlu (Everybody in Our Family) în rolul lui Relu. Regizor a fost Igor Cobileanski, al cărui debut în lungmetrajul La Limita de jos a cerului i-a adus un premiu Gopo în 2014 pentru Cel mai bun film de debut.

Urmăriţi online episoadele 1–8 din Umbre 2015 pe HBO GO

Umbre - serial original HBO

Intră în culisele serialului HBO Europe, Umbre disponibil online

Cu HBO GO e mai simplu ca oricând să urmărești cele mai populare seriale oricând, oriunde şi de câte ori dorești.

Bucură-te de seriale HBO inovatoare, filme şi documentare deosebite, alături de conţinut local aclamat precum Umbre serial original HBO, Aferim! şi Toto and His Sisters. În loc să dai download din surse care nu sunt de încredere, le poți urmări pe HBO GO, pentru că HBO GO oferă streaming şi conținut subtitrat de calitate.

Înregistrează până la 4 dispozitive şi bucură-te de divertisment marca HBO de pe smartphone, tabletă, PC, laptop sau smart TV. Conținutul HBO GO poate fi urmărit de pe două dispozitive simultan.

Fii la curent cu ştiri despre seriale pe hbo.ro.

Înregistrează-te

Pentru a avea acces la HBO GO prin operatorul tău.

AUTENTIFICĂ-TE

Autentifică-te

Ai deja un cont HBO GO? Începe vizionarea acum.

AUTENTIFICĂ-TE

Descoperă

Ai acces gratuit imediat la conţinut HBO exclusiv.

Descoperă