Flesh and Bone
4.6 / 5 (1633)

Urmărește online The Hobbit: The Battle of the Five Armies plus sute de ore din cele mai bune filme și seriale HBO online cu abonamentul tău.

HBO GO este disponibil la nivel național prin RCS&RDS, Telekom, UPC, Vodafone. E posibil ca HBO GO să fie inclus deja în abonamentul tău – chiar dacă nu l-ai folosit încă.

Verifică aici accesul la HBO GO prin operatorul tău.

Cu HBO GO e mai simplu ca oricând să urmărești cele mai populare seriale oricând, oriunde şi de câte ori dorești.

Bucură-te de seriale HBO inovatoare, documentare deosebite și filme precum The Hobbit. În loc să dai download din surse care nu sunt de încredere, poți urmări pe HBO GO, pentru că HBO GO oferă streaming de calitate.

Înregistrează până la 4 dispozitive şi bucură-te de divertisment marca HBO de pe smartphone, tabletă, PC, laptop sau smart TV. Conținutul HBO GO poate fi urmărit de pe două dispozitive simultan.

Dacă îți plac blockbuster-ele mari (şi eroii mici), pregătește-te pentru Hobbitul: The Battle of the Five Armies pe care îl poți urmări online subtitrat pe HBO GO din 29 noiembrie.

Bazat pe îndrăgitul roman al lui J.R.R. Tolkien, al treilea şi ultimul film din ecranizarea lui Peter Jackson a cărţii “Hobbitul” îi găseşte pe Bilbo Baggins şi prietenii săi pitici într-o confruntare cu maleficul dragon Smaug şi o armată mare de Orci, trimişi de lordul întunecat Sauron. Cum în joc se află viitorul Pământului Mijlociu, elfii, oamenii şi piticii trebuie să treacă peste neînţelegeri dacă vor să aibă o şansă să-şi înfrângă duşmanul comun.

Variety l-a numit “cel mai captivant episod al trilogiei”, aşa că nu rata The Hobbit - filmul online disponibil acum pe HBO GO.

The Hobbit film online 2014

Urmărește trailer-ul pentru The Hobbit: The Battle of the Five Armies.

Dacă ai ratat partea a doua din trilogia The Hobbit, nu îți face griji - “Hobbitul: Dezolarea lui Smaug” este disponibil pe HBO GO.

A doua parte, numită de Variety “O aventură robustă şi plină de acţiune”, îi prezintă pe Bilbo, Gandalf şi un grup de pitici continuându-şi călătoria plină de obstacole pentru a recupera regatul piticilor Erebor de la maleficul dragon Smaug. Urmărește-l chiar acum online, subtitrat în limba română.

Înregistrează-te

Pentru a avea acces la HBO GO prin operatorul tău.

ÎNREGISTREAZĂ-TE

Autentifică-te

Ai deja un cont HBO GO? Începe vizionarea acum.

AUTENTIFICĂ-TE

Descoperă

Ai acces gratuit imediat la conţinut HBO exclusiv.

Descoperă