Flesh and Bone
4.7 / 5 (4790)

Urmărește online “Urzeala tronurilor” plus sute de ore din cele mai bune seriale HBO online cu abonamentul tău.

HBO GO este disponibil la nivel național prin RCS&RDS, Telekom, UPC, Vodafone.E posibil ca HBO GO să fie inclus deja în abonamentul tău – chiar dacă nu l-ai folosit încă.

Verifică aici accesul la HBO GO prin operatorul tău.

Parţial dramă, parţial fantezie, parţial serial de acţiune cu mult sânge ,“Urzeala tronurilor” nu seamănă cu nimic din ce poți vedea la televizor. Însă odată ce ai petrecut puţin timp în cele Şapte Regate, îți dai seama de ce fenomenul global bazat pe seria lui George R.R. Martin “Cântec de gheaţă şi foc” este, în prezent, cel mai popular program de pe micul ecran.

Pe măsură ce nerăbdarea creşte pentru sezonul 6 ce va avea premiera în primăvara 2016, pe HBO GO poți revedea sezonul 5 în timp ce lupta pentru Tronul de Fier continuă. Retrăiește drama, intriga şi acţiunea pe măsură ce povestea se mută la nord de debarcaderul Regelui, în sălbăticia îngheţată ce se află dincolo de Zid, la est de Marea Îngustă şi, pentru prima oară, către tărâmurile sudice Dorne.

Având în palmares un record de 12 premii Emmy, sezonul 5 din “Urzeala tronurilor” reprezintă ce are televiziunea mai bun de oferit şi merită să fie vizionat la cea mai bună calitate. Aşa că nu merită să dai download de pe site-uri necunoscute. Urmărește Game of thrones online subtitrat, la cea mai bună calitate, pe HBO GO.

Iarna se apropie. Ca şi sezonul 6 din “Urzeala tronurilor”. Asigură-te că ești pregătit.

Urzeala tronurilor: O zi la filmări

HBO GO îți pune la dispoziţie cele mai apreciate şi premiate seriale, filme şi producții locale, gata să le urmărești când vrei tu. Cu peste 2.000 de ore de programe de calitate disponibile, divertismentul care ți se oferă nu are limite.

Înregistrează până la 4 dispozitive şi bucură-te de divertisment marca HBO de pe smartphone, tabletă, PC, laptop sau smart TV. Conținutul HBO GO poate fi urmărit de pe două dispozitive simultan.

În loc să dai download dintr-o sursă care nu este de încredere, poți urmări serialul online subtitrat pe HBO GO, deoarece HBO GO oferă streaming şi subtitrări în limba română de calitate.

Înregistrează-te

Pentru a avea acces la HBO GO prin operatorul tău.

ÎNREGISTREAZĂ-TE

Autentifică-te

Ai deja un cont HBO GO? Începe vizionarea acum.

AUTENTIFICĂ-TE

Descoperă

Ai acces gratuit imediat la conţinut HBO exclusiv.

Descoperă