Flesh and Bone
4.6 / 5 (144)

Urmărește “Flesh and Bone” / “Grație și durere” plus sute de ore din cele mai bune seriale HBO online cu abonamentul tău.

HBO GO este disponibil la nivel național prin RCS&RDS, Telekom, UPC, Vodafone. E posibil ca HBO GO să fie inclus deja în abonamentul tău – chiar dacă nu l-ai folosit încă.

Verifică aici accesul la HBO GO prin operatorul tău.

Acţiunea din “Flesh and Bone” / “Grație și durere” se petrece în lumea nemiloasă a baletului profesionist, iar în centru se află Claire – o tânără şi talentată dansatoare cu un trecut întunecat. După ce se alătură prestigioasei companii de balet din New York City, Claire încearcă să găsească un echilibru între ambiţia ei fără margini şi tendințele de autodistrugere, totul pe fundalul lumii disfuncţionale şi opulente a baletului.

Creat de scenarista/ producătoarea executivă “Breaking Bad” Moira Walley-Beckett, Flesh and Bone este un serial care se bucură deja de popularitate.

Nu rata Flesh and Bone online subtitrat pe HBO GO – disponibil din 16 noiembrie 2015.

Urmărește trailer-ul pentru Flesh and Bone serial 2015

Cu HBO GO e mai simplu ca oricând să urmărești cele mai populare seriale oricând, oriunde şi de câte ori dorești.

Înregistrează până la 4 dispozitive şi bucură-te de divertisment marca HBO de pe smartphone, tabletă, PC, laptop sau smart TV. Conținutul HBO GO poate fi urmărit de pe două dispozitive simultan.

Cum cel mai bun divertisment cere şi cea mai bună experienţă de vizionare posibilă, HBO GO oferă streaming de calitate şi subtitrări în limba română. Astfel nu trebuie să riști un download de pe un site care nu este de încredere.

Înregistrează-te

Pentru a avea acces la HBO GO prin operatorul tău.

ÎNREGISTREAZĂ-TE

Autentifică-te

Ai deja un cont HBO GO? Începe vizionarea acum.

AUTENTIFICĂ-TE

Descoperă

Ai acces gratuit imediat la conţinut HBO exclusiv.

Descoperă