Banshee
4.7 / 5 (944)

Urmărește online “Banshee” plus sute de ore din cele mai bune seriale HBO online cu abonamentul tău.

HBO GO este disponibil la nivel național prin RCS&RDS,Telekom, UPC, Vodafone. E posibil ca HBO GO să fie inclus deja în abonamentul tău – chiar dacă nu l-ai folosit încă.

Verifică aici accesul la HBO GO prin operatorul tău.

“Banshee” prezintă povestea lui Lucas Hood, un fost infractor şi hoţ care îşi însuşeşte identitatea unui şerif ucis. Bântuit de trecutul lui şi de cei pe care i-a trădat, Lucas îşi continuă îndeletnicirile de infractor în timp ce aplică propriul său cod de justiţie în oraşul nu tocmai tăcut, Banshee, din Pennsylvania.

Cu Antony Starr (“Wish You Were Here”) în rolul principal şi cu Alan Ball (“True Blood”, “Sub Pământ S.R.L.”) ca producător executiv, poți urmări sezoanele 1-3 online din Banshee, serial câştigător al premiului Emmy, pe HBO GO chiar acum.

Urmărește trailer-ul pentru“Banshee”, serial disponibil online subtitrat pe HBO GO.

HBO GO îți pune la dispoziţie cele mai apreciate şi premiate seriale, filme şi producții locale, gata să le urmărești când vrei tu. Cu peste 2.000 de ore de programe de calitate disponibile, divertismentul care ți se oferă nu are limite.

Înregistrează până la 4 dispozitive şi bucură-te de divertisment marca HBO de pe smartphone, tabletă, PC, laptop sau smart TV. Conținutul HBO GO poate fi urmărit de pe două dispozitive simultan.

În loc să dai download dintr-o sursă care nu este de încredere, poți urmări serialul pe HBO GO, deoarece HBO GO oferă streaming şi subtitrări în limba română de calitate.

Înregistrează-te

Pentru a avea acces la HBO GO prin operatorul tău.

ÎNREGISTREAZĂ-TE

Autentifică-te

Ai deja un cont HBO GO? Începe vizionarea acum.

AUTENTIFICĂ-TE

Descoperă

Ai acces gratuit imediat la conţinut HBO exclusiv.

Descoperă