close
premieră
ultima difuzare
54978_-_254
Sursa:: HBO

Adam Scott despre barba lui din “Marile minciuni nevinovate” și surprizele din serial

Scott glumește cu THR despre sugestia pe care a făcut-o pentru personajul lui. “Nu m-am gândit că vom filma jumătate de an, timp în care voi avea acest monstru uriaș pe față.”

Este adevărat, serialul HBO “Marile minciuni nevinovate” îi are în distribuție pe Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Laura Dern, Adam Scott, Alexander Skarsgard, Shailene Woodley, James Tupper și Zoe Kravitz, însă există un personaj care a reușit să ne atragă cu totul atenția: barba lui Scott.

După premiera serialului, telespectatorii dramei HBO au reacționat la barba lui Scott postând GIF-uri și meme-uri. Iar fanii bărbii îi pot mulțumi unei persoane pentru asta: Adam Scott.

Se pare că Scott i-a sugerat barba regizorului, Jean-Marc Vallee. “M-am gândit că personajul ar fi avut o barbă și vestă dn lână și patru tipuri diferite de pantaloni lejeri. Lui Jean-Marc i s-a părut o direcție bizară în care să mergem. I-am explicat viziunea mea, la care el a răspuns ‘ok, hai să mergem pe varianta bărbii!”, a declarat Scott pentru The Hollywood Reporter.

Ed McKenzie, personajul interpretat de Scott, este un tată care stă acasă și soțul lui Madeline McKenzie, personajul interpretat de Witherspoon. Deși pare a fi soțul perfect – mai ales în comparație cu Perry, interpretat de Skarsgard – Scott nu exclude ideea că Ed poate avea propriile sale secrete. “Întotdeauna există o surpriză undeva”, spune el.

Actorul, care joacă în filmul Netflix “The Most Hated Woman in America”, a vorbit cu THR despre punctul limită al personajului său, mariajul de pe ecran cu Witehrspoon și dacă personajele din “Parks and Recreation” ar putea supraviețui în orășelul Monterey, din “Marile minciuni nevinovate”.

Ce teme crezi că încearcă să exploreze serialul “Marile minciuni nevinovate”?

Oamenii nu sunt niciodată cine crezi că sunt, iar percepția oamenilor despre tine nu se potrivește cu cine ești. Serialul se joacă cu timpul într-un mod foarte interesant, iar trecuturile oamenilor îi bântuie în moduri foarte interesante. Există persoanje în serial care nu pot renunța la trecut și la anumite răzbunări. Cu asta încearcă Ed să o ajute pe Madeline. Trebuie să accepți unde ești și să te uiți în jur la ce ai, pentru că totul ar putea să dispară. În jurul acestor oameni este un dom real, fragil și invizibil. Ei trăiesc într-o bulă privilegiată și vedem cum aceasta este întreruptă pentru prima oară într-un mod semnificativ. Este fascinant să vezi cum această lume începe să se zdruncine.Știai de cartea lui Liane Moriarty înainte să accepți rolul?

Auzisem de ea, dar nu o citisem. Dar apoi am citit toate cele șapte scenarii pe parcursul weekend-ului și mi-au dat senzația unui roman, pentru că toate poveștile păreau vii, iar dialogul nu părea dialog, ci mai degrabă o conversație. Într-o carte, dialogul poate fi în plus, pentru că îl cuplezi cu restul scrisului, așa că ai o imagine destul de clară legată de ce se întâmplă. Așa că, uneori, scenariile pot expune prea mult, dar nu am întâlnit asta în acest caz. Mi-a dat senzația unei conversații reale. Dialogul lui David E. Kelley ușurează mult munca unui actor. Ce ne-a ajutat foarte mult a fost și stilul lui Jean-Marc, care creează senzația de intimitate pe platoul de filmare, pentru că sunt doar câțiva actori și o cameră de filmat. Asta s-a potrivit de minune cu dialogul poetic al lui David. Când Ed pune piciorul în prag, totul pare foarte real, chiar și numai pe pagină. Deși asta se întâmplă abia în al doilea episod, simt că David Kelley construiește totul foarte bine.

Ai replici preferate d-ale lui Ed din episod?

Când Madeline îl întreabă de unde a pornit totul, el spune “din faptul că nu mă mai adori” - e un lucru foarte dureros de spus. (Râde) A fost un lucru neobișnuit de spus. În serial sunt multe astfel dialoguri, care par ciudate și te gândești la faptul că atunci când oamenii vorbesc, nu prea știu ce urmează să spună. Nu sunt propoziții construite perfect, sunt fragmente din momente când simți că ce spui e împins pe gură. Aceea a fost una dintre replicile pe care eu le-am considerat pline de înțeles.

Cum ai descrie relația lui Ed și Madeline?

Ed este foarte îndrăgostit de Madeline și s-a căsătorit cu cineva peste nivelul lui, din punct de vedere social. Pentru Madeline este un mariaj sensibil, pentru că Ed e o persoană care o poată ghida într-un mod gentil și o poate readuce cu picioarele pe Pământ și știe când și cum să o calmeze și să o ajute să se concentreze pe lucrurile importante. Nu cred că mai există altcineva care poate face asta pentru ea.

Cum a fost să filmezi cu Reese? Majoritatea scenelor tale sunt cu ea.

Eram un fan înfocat și când am fost aproape de ea și o urmăream la muncă a fost ceva aparte. E ca și cum te-ai uita la un truc de magie. Mergeam acasă și mă minunam de ce văzusem în acea zi. Există munca cu un alt actor și apoi există munca alături de o persoană când simți că ai fost martor la ceva special. Acest lucru se întâmplă destul de rar și e o experiență profundă.

Există cineva din distribuție cu care ai fi vrut să filmezi mai mult?

Mi-a plăcut să lucrez și cu Zoe [Kravitz]. Am avut câteva scene cu Nicole Kidman și mi-a plăcut și asta. E o persoană cool cu care să vorbești și este o prezență foarte plăcută pe platoul de filmare. Îi admir foarte mult munca. Oferă un volum incredibil de muncă. Ne oferă niște interpretări foarte interesante și diverse. În fiecare an te poți baza pe faptul că Nicole Kidman o să ne ofere niște interpretări incredibile, iar acest lucru e foarte rar.

Ai vreun film preferat cu ea?


Mi-a plăcut “Rabbit Hole”, m-a emoționat. Acolo oferă o interpretare foarte curajoasă și interesantă

Perry, soțul ei, este violent și abuziv. În comparație cu el, Ed pare soțul perfect pentru Madeline. Dar are și Ed niște secrete proprii?
Poate! Cred că întotdeauna există o surpriză undeva. Și tu crezi asta?

Se pare că ceva cu siguranță o să se întâmple cu el.

E genul de persoană la care oamenii se uită și îl evaluează destul de repede, după care merg mai departe. Însă el are mult mai mult de oferit. Din multe puncte de vedere, este o persoană invizibilă. De parcursul serialului, vedem cum Ed începe să se exprime și vrea să-și lase mai mult amprenta asupra lumii.În episodul în care Ed îl confruntă pe Nathan pentru a o apăra pe Madeline și pe el, el spune că a fost bătut când creștea și așteaptă ziua în care să bată pe cineva. E posibil ca Ed să fi fost împins la limită și să fie ucigașul serialului?

Nu știu, asta să-mi spui tu mie. (Râde.) Într-un fel, lucrul grozav la acest serial este că a fost construit în așa fel încât îi poți vedea pe toți împinși la limită, iar, uneori, persoana la care te aștepți cel mai puțin să fie împinsă într-un loc animalic ar putea s-o facă. Mă bucur că nu e ceva evident.

La sfârșitul unui episod, Abigail îi privește pe Ed și Madeline cum se țin în brațe, apoi pleacă supărată. Ar trebui telespectatorii să se întrebe dacă reacția ei a avut de-a face cu Ed?

Acest lucru este deschis interpretării. Este unul din lucrurile care îmi plac la serial și la Jean-Marc ca regizor. Se întâmplă multe lucruri și nu ești tot timpul sigur de ce personajele fac anumite lucrurile. Dar e distractiv să încerci să ții pasul cu ce se întâmplă și să încerci să-ți dai seama prin ce trece fiecare persoană, asta face parte din puzzle.

Dintre toate personajele din serial, e Ed un personaj cu care se poate empatiza? Crezi că telespectatorii cunosc un Ed în viața de zi cu zi? Tu știi unul?

E greu de spus cu ce ar empatiza oamenii. Simt că se poate empatiza cu toate personajele. Cred că tocmai de asta serialul funcționează.

Care scenă din episod ai spune că a fost cel mai dificil de filmat?

Scena cu James și cu mine a fost dificilă, pentru că eu purtam un costum de bicilist, cu pantaloni scurți, și am filmat scena în Monterey, era foarte frig! Eu prefer căldura. A fost una din acele zile când se termină filmarea și fugi să pui o geacă pe tine. Ne clănțăneau dinții în gură. În afară de asta, a fost o scenă foarte distractivă. James e un om grozav cu care să lucrezi și eram chiar la început, deci nu ne cunoșteam între noi. Până la sfârșit eram toți prieteni.

Barba ta a atras ceva atenție pe Twitter. Ce părere ai despre reacțiile telespectatorilor?

Nu am văzut nimic de genul ăsta! Barba a fost foarte reală și am avut-o șase luni. Eu am crescut în Santa Cruz și mergeam în Monterey tot timpul. Am simțit că îl știam pe tipul ăsta. Acest personaj e un tip care știi că lucrează de acasă și lucrează în domeniul tehnologiei, așa că m-am gândit că ar avea o barbă și vestă de lână și patru perechi diferite de pantaloni.

Ce reacție a avut Jean-Marc când i-ai făcut această sugestie?

S-a gândit că e o direcție ciudată în care să mergem. I-am explicat apoi totul și mi-a zis ‘ok, hai să-ți lași barbă atunci!’ Și trebuia s-o păstrez. Nu m-am gândit de la început la faptul că vom filma jumătate de an și voi avea un monstru imens pe față.

După filmări te-ai ras. O să se întoarcă vreodată?

Era deja cam prea mult. Îmi place să am barbă. Când te razi, îți dai seama cât de frig ți-e la față. Din punct de vedere al evoluției, scopul primar al bărbii este să-ți țină de cald. Te razi și, timp de câteva zile, îți îngheață fața. Pentru un timp, a fost drăguț să am barbă, dar deja când m-am ras, mă săturasem de ea.

Decorul din Monterey joacă un rol important în serial. Cum crezi că s-ar descurca Ben, Leslie Knop și personajele din “Parks and Recreaation” puse față-n față cu aceste personaje?

Cred că le-ar fi frică de personajele de aici. Sunt atât de puri, iar Madeline și Renata i-ar toca mărunt. Dar cred că Leslie le-ar putea face față tuturor.

28-02-2017 | Sursa:: The Hollywood Reporter

Dear visitor, this website uses cookies with the purpose of providing web services and functionalities which could not be provided without the use of cookies. By visiting and using this website you are giving your consent to have cookies downloaded to your browser.


You can learn more about cookies and change your cookie settings here.  Don't show it again