Aferim
4.2 / 5 (196)

Urmărește “Aferim!” plus sute de ore din cele mai bune filme și seriale HBO online cu abonamentul tău.

HBO GO este disponibil la nivel național prin RCS&RDS, Telekom, UPC, Vodafone. E posibil ca HBO GO să fie inclus deja în abonamentul tău – chiar dacă nu l-ai folosit încă.

Verifică aici accesul la HBO GO prin operatorul tău.

Costandin e angajat de boierul Iordache să-l găsească pe Carfin, un sclav țigan care a fugit de pe moșia boierului după ce a avut o aventură cu soția lui.

Aferim! este un film românesc din 2015 regizat de Radu Jude. Acţiunea se petrece în Ţara Românească, la începutul secolului 19. Această dramă istorică descrisă de The Hollywood Reporter ca fiind “surprinzător şi sălbatic de amuzantă”, a primit numeroase critici pozitive. Cei de la Variety au numit-o “o privire excepţională şi extrem de inteligentă asupra unei perioade cruciale din istorie”.

Aferim! este un film online disponibil pe HBO GO până pe 31 mai 2016.

“Aferim!” a fost prezentat în cadrul competiţiei principale a celei de-a 65-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin, unde Radu Jude a câştigat Ursul de Argint pentru Cel mai bun Regizor. Filmul este şi propunerea României pentru Cel mai bun film străin la a 88-a ediţie a Premiilor Academiei, care va avea loc în februarie 2016.

Urmărește trailer-ul pentru filmul online Aferim!

Cu HBO GO e mai simplu ca oricând să urmărești cele mai populare filme și seriale oricând, oriunde şi de câte ori dorești.

Bucură-te de seriale HBO inovatoare, filme şi documentare deosebite, alături de conţinut local aclamat precum “Aferim!”, “Umbre” şi “Toto şi surorile lui”. În loc să dai download Aferim! sau orice alt conţinut marca HBO din surse care nu sunt de încredere, le poți urmări pe HBO GO, pentru că HBO GO oferă streaming de calitate şi filme online subtitrate.

Înregistrează până la 4 dispozitive şi bucură-te de divertisment marca HBO de pe smartphone, tabletă, PC, laptop sau smart TV. Conținutul HBO GO poate fi urmărit de pe două dispozitive simultan.

"AFERIM!" va avea premiera mondială astăzi

HI FILM PRODUCTIONS lansează trailerul AFERIM!

HI FILM lansează vizualul "AFERIM!"

"AFERIM!" în competiția oficială la Berlinale 2015

"AFERIM!" marele câștigător la IndieLisboa

Radu Jude - de la A la Z

Înregistrează-te

Pentru a avea acces la HBO GO prin operatorul tău.

ÎNREGISTREAZĂ-TE

Autentifică-te

Ai deja un cont HBO GO? Începe vizionarea acum.

AUTENTIFICĂ-TE

Descoperă

Ai acces gratuit imediat la conţinut HBO exclusiv.

Descoperă