Flesh and Bone
4.6 / 5 (172)

Urmărește Toto si surorile lui online plus sute de ore din cele mai bune filme și seriale HBO cu abonamentul tău.

HBO GO este disponibil la nivel național prin RCS&RDS, Telekom, UPC, Vodafone. E posibil ca HBO GO să fie inclus deja în abonamentul tău – chiar dacă nu l-ai folosit încă.

Verifică aici accesul la HBO GO prin operatorul tău.

Abandonaţi de societate, fără să se poată baza pe altcineva decât pe ei înşişi, Toto, în vârstă de 10 ani, şi cele două surori ale sale, Ana (17) şi Andreea (14) trăiesc împreună cu unchii lor dependenţi de droguri. Ei aşteaptă ca mama lor să iasă din închisoare după o absenţă de 4 ani.

Filmat pe parcursul a 15 luni, documentarul în regia lui Alexander Nanau, câştigător al premiului Emmy, prezintă o poveste intimă şi impresionantă despre o copilărie disperată într-o mahala din Bucureşti, în care fiecare copil face ce poate pentru a se descurca.

În timp ce Toto îşi găseşte pasiunea în dans şi învaţă să scrie şi să citească, surorile sale încearcă să ţină familia unită în ceea ce The Hollywood Reporter a numit un documentar “dureros, dar necesar”.

Urmărește trailer-ul pentru Toto and His Sisters

De la premiera din decembrie 2014, Toto și surorile lui a primit multe premii la numeroase Festivaluri de Film europene, printre care şi “Cel mai bun documentar” la Zurich şi Varşovia, precum şi premiul Gopo pentru Cel mai bun documentar în 2015.

Urmărește Toto și surorile lui - film online disponibil pe HBO GO - şi descoperă acest documentar “uimitor şi foarte emoţionant” (Cineuropa).

Cu HBO GO e mai simplu ca oricând să urmărești cele mai populare seriale oricând, oriunde şi de câte ori dorești.

Bucură-te de seriale HBO inovatoare, filme şi documentare deosebite, alături de conţinut local aclamat precum Toto și surorile lui, Umbre şi Aferim!. În loc să dai download din surse care nu sunt de încredere, poți urmări pe HBO GO, pentru că HBO GO oferă streaming de calitate.

Înregistrează până la 4 dispozitive şi bucură-te de divertisment marca HBO de pe smartphone, tabletă, PC, laptop sau smart TV. Conținutul HBO GO poate fi urmărit de pe două dispozitive simultan.

"Toto și surorile lui", selectat la Tribeca, New York

Toto și surorile lui - în premieră, din 18 decembrie la HBO și pe HBO GO

Un nou premiu pentru "Toto și surorile lui", regizat de Alexander Nanau

Toto și surorile lui - câștigător la Festivalul de Film de la Zurich

"Toto și surorile lui" este selecționat la Festivalul de Film de la San Sebastian

Înregistrează-te

Pentru a avea acces la HBO GO prin operatorul tău.

ÎNREGISTREAZĂ-TE

Autentifică-te

Ai deja un cont HBO GO? Începe vizionarea acum.

AUTENTIFICĂ-TE

Descoperă

Ai acces gratuit imediat la conţinut HBO exclusiv.

Descoperă