Advertisement
close
premieră
ultima difuzare
54953_-_254
Sursa:: HBO

Zosia Mamet, neînfricata și vorbăreața vedetă din “Fetele”

Cu toții am avut emoții legate de faptul că serialul “Fetele” s-a întors la HBO cu ultimul său sezon.

Pentru a savura ultimele episoade din “Fetele”, astăzi o celebrăm pe minunata Sosh, Zosia Mamet.

Cine este fata: Zosia Mamet

De ce ne place de ea: sezonul trecut, povestea Shoshannei a dus-o în Japonia pentru câteva dintre cele mai memorabile episoade ale personajului ei. Așa cum a spus Zosia despre personajul ei din actualul sezon: “a făcut niște alegeri mai îndrăznețe, dar, din anumite puncte de vedere, i-a și fost foarte greu. Abia aștept ca toată lumea să vadă cât a crescut în acest sezon.”

Bineînțeles că Sosh o să se maturizeze! Interpretarea ei i-a oferit Zosiei ocazia să joace o gamă largă de stări, de la stresat la asumat riscuri mari, care o deschid în fața lumii și a ei însăși, aducându-i personajului o nouă inteligență, care vine numai cu experiența și vârsta.

Am văzut-o pe Shoshanna navigând prin viața ei romantică, profesională și perioada școlii și încercând să-și dea seama cum să fie un adult în New York și lume. Mulți telespectatori empatizează cu Sosh și asta se datorează, în mare parte, naturii deschise pe care Zosia o aduce pe ecran.

Unde ați mai văzut-o
: înainte de premiera primului sezon din “Fetele” de la HBO, în 2012, Zosia a putut fi văzută în filmul “Copiii sunt bine-mersi” și seriale precum “United States of Tara”, “Parenthood” și “Mad Men”. A mai avut roluri și în “The Last Keepers” (2013) și “Bleeding Heart” (2015), împreună cu Jessica Biel.

Anul trecut a apărut în “Wiener-Dog” și a avut un rol memorabil în al doilea sezon din “Unbreakable Kimmy Schmidt”.

Unde o să o vedeți în continuare: Zosia o să apară în filmul “The Boy Downstairs” și thriller-ul “Under the silver lake”, alături de Andrew Garfield. O să mai joace și în “Mapplethorpe” și “An Affair”, însă, pentru moment, ne concentrăm pe actualul sezon din “Fetele”. În ce direcție o s-o ia Shosh? O să fie ok? O să se mai relaxeze? Indiferent care sunt răspunsurile la aceste întrebări, suntem pregătiți să o urmăm în călătoria ei.

23-02-2017 | Sursa:: Decider