Advertisement
close
premieră
ultima difuzare
54896_-_254
Sursa:: Europress / Getty Images

Juss Apatow și Pete Holmes vorbesc despre serialul HBO “Crashing” și viitorul comediei în era Trump

Stand-up-ul - noul rock’n’roll al anului 2017! Două noi seriale despre actorii de stand-up vor ajunge la TV. La scurt timp după serialele despre muzică “Vinil”, “Roadies” și “Sex&Drugs&Rock&Roll”, Showtime urmează să lanseze la vară “I’m Dying Up Here”, despre stand-up-ul anilor ’70. HBO ne-a oferit perspectiva sa asupra scenei comediei din New York prezentată în serialul “Crashing”, care va avea premiera pe 19 februarie.

Serialul a fost creat de actorul de stand-up Pete Holmes, iar Judd Apatow este producătorul executiv și, pe lângă șirul lung de comedii cunoscute pe care le-a făcut, este și un comediant experimentat.

Serialul se inspiră din experiențele lui Holmes de la începutul carierei, precum și din experiențele lui de creștin care încearcă să navigheze prin acea lume. De asemenea, tot în cadrul serialului vor fi prezenți și comedianți reali, precum Sarah Silverman, T.J. Miller și Artie Lange, care interpreteaza propriile versiuni.
o să prezintă și comedianți reali, din viața de zi cu zi, precum Sarah Silverman, T.J. Miller și Artie Lange, care interpretează versiuni de ale lor.

Holmes, care a prezentat "Late Night Show" pe TBS, în perioada 2013-2014, a spus că un serial de comedie cu episoade de jumătate de oră, inspirate din trecutul lui înseamnă extinderea notorietății sale către un public mai larg.

“După talk show, când mă gândeam la ce vreau să fac, m-am întrebat ce seriale mă atrag cu adevărat?” a spus el, subliniind importanța personajelor cu care ar putea empatiza. “Am luat o pauză să mă gândesc la povestea unică pe care o pot spune. Trebuie să te conectezi la un anumit nivel emoțional cu publicul american”, a adăugat el.

Apatow și Holmes au fost întrebați ce rol vor avea actorii de stand-up în administrația lui Trump.

“Nu cred că știm la ce să ne așteptăm” a spus Apatow, după care și-a exprimat nesiguranța legată de impactul unor satiriști “geniali” ca John Oliver, Seth Meyers și Samantha Bee. “Cred că toți trebuie să țină pasul și să fie atenți…dar nu știu dacă asta va schimba ceva. Poate că asta este doar ca noi să râdem la sfârșitul unei zile stresante pline de informații noi.”

“E greu să faci comedie când tot ce se întâmplă e atât de ciudat”, a spus Apatow. “Am trecut de punctul în care ofensele zilnice ar fi logice dacă aș scrie un film. Acum totul este mai ciudat decât în filmul ‘Rețeaua’. E cu totul alt joc”, a mai spus Holmes.

17-01-2017 | Sursa:: Los Angeles Times